📌Javni razpis za dodelitev neprofitnih stanovanj v najem📌

Predmet javnega razpisa so stanovanja, za katera se ocenjuje, da bodo postala vseljiva v obdobju 2020-2022. Na podlagi določb pravilnika, javnega razpisa ter obrazcev bo določena in objavljena prednostna lista upravičencev za oddajo neprofitnih stanovanj v najem.

Ko stanovanje postane vseljivo se dodeli najvišjemu uvrščenemu prosilcu iz prednostne liste upravičencev.
Vlogo je potrebno oddati na posebnem obrazcu, ki bo na voljo v elektronski obliki na spletni strani www.ptuj.si,
po 1️⃣6️⃣2️⃣0️⃣2️⃣0️⃣ pa tudi v sprejemni pisarni Mestne občine Ptuj. Po tem datumu bo vlogo možno oddati tudi v sprejemni pisarni v času uradnih ur, vendar po predhodnem dogovoru in ob upoštevanju varnostnih ukrepov.

Vlogo s prilogami morajo prosilci poslati do vključno
6️⃣7️⃣2️⃣0️⃣2️⃣0️⃣ s ✉️priporočeno pošiljko na naslov Mestna občina Ptuj, Mestni trg 1, 2250 Ptuj, s pripisom »Javni razpis za dodelitev neprofitnih stanovanj« ali
📧na elektronski naslov: obcina.ptuj@ptuj.si.


KOMETIRAJTE IN ŠIRITE DOBRO ZGODBO! Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Uredništvo si pridržuje pravico do izbrisa komentarjev, ki žalijo, javno spodbujajo sovraštvo, razdor ali nestrpnost, so prekomerno obsceni, oglašujejo, na kakršenkoli način kršijo zakonodajo Republike Slovenije ali huje kršijo splošne pogoje uporabe spletne strani ptujcani.si.