Rastava najnovejših abstraktnih likovnih del

V sodelovanju z Bojan Kobal in Špela Spela Bernhard Kobal smo danes uspešno postavili mojo rastavo najnovejših abstraktnih likovnih del natejenih posrbej za ta dogodek, ki žal glede na razmere ni imel uradne otvoritve (kot vsako leto…)

Začelo se z mojo ponudbo, če bi mi dovolil razstaviti kakšno abstrakno sliko v njegovi vinoteki, ki se mi zdi idealen prostor, kjer se med okušanjem vina ustaviš in postaneš pozoren morda tudi na vizualne podobe, katere premnogokrat zbežijo mimo nas.

Bojan in Špela sta bila navdušena nad idejo tako, da sta ponudila ves prostor in iz ene slike je nastala mini razstava, ki je na ogled vsem, ki se boste sprehajali tod mimo. (Prešernova ulica 4,Ptuj)

Likovna dela so na prodaj!

Hvala Bojan in Špela🙏Vabljeni k ogledu v živo


KOMETIRAJTE IN ŠIRITE DOBRO ZGODBO! Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Uredništvo si pridržuje pravico do izbrisa komentarjev, ki žalijo, javno spodbujajo sovraštvo, razdor ali nestrpnost, so prekomerno obsceni, oglašujejo, na kakršenkoli način kršijo zakonodajo Republike Slovenije ali huje kršijo splošne pogoje uporabe spletne strani ptujcani.si.