Rekonstrukcija Ormoške ceste

Sergeja Puppis Freebairn, svetniška skupina Lista Andreja Čuša, je posredovala pobudo št. 57/3: Vezano na popravljene načrte rekonstrukcije Ormoške ceste do transformatorja v Spuhlji (Faza 1 in Faza 2) predlaga, da po prejemu dodatnih pojasnil s strani DRSI Mestna občina Ptuj poda projekt v pregled neodvisnemu strokovnjaku, ki ne bo povezan ne z DRSI in ne s projektantsko hišo.

Odgovor: Mestna občina Ptuj ni pristojna za recenzijo projektov v skladu s 7. in 8. členom Pravilnika za izvedbo investicijsko vzdrževalnih del in vzdrževalnih del v javno korist. Cesta G1-2/0249 Ptuj–Spuhlja je v državni lasti, projekt vodi DRSI, ki je tudi naročnik projektne dokumentacije, sama projektna dokumentacija je bila recenzirana. Vodja projekta DRSI Aljoša Kokot je sporočila, da se bo izvedla ponovna preveritev dimenzioniranja voziščne konstrukcije, kar pomeni novelacijo projektne dokumentacije.

Pripravila: Marijana Nikšič Zorko


KOMETIRAJTE IN ŠIRITE DOBRO ZGODBO! Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Uredništvo si pridržuje pravico do izbrisa komentarjev, ki žalijo, javno spodbujajo sovraštvo, razdor ali nestrpnost, so prekomerno obsceni, oglašujejo, na kakršenkoli način kršijo zakonodajo Republike Slovenije ali huje kršijo splošne pogoje uporabe spletne strani ptujcani.si.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja