Prenova Slovenskogoriške

Andrej Čuš je posredoval vprašanje št. 115/4: Ali se je v zadnjih treh mesecih dosegel kakšen napredek glede prenove Slovenskogoriške ceste, pločnikov in kanalizacije?

Odgovor: Vse pogodbe potrebne za nakup zemljišč za III. eta- po v zvezi z rekonstrukcijo Slovenskogoriške ceste so posredo- vane na DRSI. Za II. etapo se bodo nadaljevali odkupi takoj, ko prejmemo naročena cenila poročila.

Obnavlja se že izdelana projektna dokumentacija za III. eta- po Slovenskogoriške ceste, zaradi nove zakonodaje. Dodatno je bilo treba izdelati Analizo vplivov na onesnaženje podtalne vode, ki je v recenziji. Ko bo recenzija izvedena, se bo projekt lahko zaključil.

Mestna občina Ptuj je sofinancer pri izvedbi izgradnje ploč- nikov, komunalnih vodov in rekonstrukcije Slovenskogoriške ceste in sledimo terminskemu planu države.

Pripravila: Marijana Nikšič Zorko


KOMETIRAJTE IN ŠIRITE DOBRO ZGODBO! Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Uredništvo si pridržuje pravico do izbrisa komentarjev, ki žalijo, javno spodbujajo sovraštvo, razdor ali nestrpnost, so prekomerno obsceni, oglašujejo, na kakršenkoli način kršijo zakonodajo Republike Slovenije ali huje kršijo splošne pogoje uporabe spletne strani ptujcani.si.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja