Obnova ulice K Jezeru

Sergeja Puppis Freebairn je posredovala pobudo št. 368/9: Obnova ulice K Jezeru naj bi se v skladu z dogovorom s krajani zaključila v poletnih mesecih, pa se ni še niti začela. Začetek obnove se prestavlja iz tedna v teden, pri čemer je bilo izrecno dogovorjeno z lokalnimi prebivalci, da se ulice ne sme obnavljati v mesecu oktobru tik pred 1. novembrom, saj imajo nekateri tam živeči obrtniki ravno v tem času največ prometa in bi jih obnova ulice v tem času močno ovirala pri opravljanju svoje dejavnosti. Vsled navedenega naj mestna občina Ptuj pisno poda časovnico obnove s predvidenim začetkom in zaključkom le-te, izvajalca pa naj se terminsko veže.

Odgovor: Izvedba sanacije ceste K Jezeru se je v skladu z dogovorom s člani ČS Jezero in izvajalcem del planirala v prvem in drugem tednu v mesecu novembru 2019.

Pripravil: Aleš Gregorec


KOMETIRAJTE IN ŠIRITE DOBRO ZGODBO! Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Uredništvo si pridržuje pravico do izbrisa komentarjev, ki žalijo, javno spodbujajo sovraštvo, razdor ali nestrpnost, so prekomerno obsceni, oglašujejo, na kakršenkoli način kršijo zakonodajo Republike Slovenije ali huje kršijo splošne pogoje uporabe spletne strani ptujcani.si.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja