Pivnica Zlatorog – letna terasa

Milan Klemenc je posredoval pobudo št. 337/9: Mestna občina Ptuj naj ob adaptaciji in izgradnji mestne tržnice pivnici Zlatorog omogoči postavitev letne terase, ki si jo kot najstarejša pivnica in picerija v mestu nedvomno zasluži. Ureditev te terase naj se izvede še pred zaključkom gradbenih del.

Odgovor: Ureditev tržnice poteka v skladu s sprejeto dokumentacijo in po potrjenem projektu. V tem trenutku na MO Ptuj s strani omenjenega gostinca ne razpolagamo z vlogo ali izkazano namero za najem javne površine. V kolikor bo izkazan interes, se bo postopek oddaje javne površine v najem za namene postavitve gostinskega vrta izvedel šele po zaključku investicije, torej po primopredaji javne površine.

Pripravila: Mojca Rihtarič


KOMETIRAJTE IN ŠIRITE DOBRO ZGODBO! Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Uredništvo si pridržuje pravico do izbrisa komentarjev, ki žalijo, javno spodbujajo sovraštvo, razdor ali nestrpnost, so prekomerno obsceni, oglašujejo, na kakršenkoli način kršijo zakonodajo Republike Slovenije ali huje kršijo splošne pogoje uporabe spletne strani ptujcani.si.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja