Razstava akademske slikarke Laure Kumprej, 26.5.2020

Z velikim veseljem vabimo Vas in Vaše prijatelje na ogled razstave akademske slikarke Laure Kumprej. Razstavo odpiramo v torek 26. maja.

Akademska slikarka Laura Kumprej se v svojem slikarstvu ukvarja predvsem s pokrajino in krajinskimi motivi, s poudarkom na akrilnih barvah v smislu nenehnega poigravanja s kontrasti. Z diplomskim delom Krajina za večno/Forever Landscape je leta 2016 diplomirala pri profesorju Bojanu Gorencu. Trenutno zaključuje magistrski program slikarstva na ALUO. Leta 2018 je prejela posebno priznanje strokovne žirije v okviru 10. mednarodnega Ex-tempora Ptuj.

Ob obisku vas naprošamo, da dosledno upoštevate navodila: obisk z lastno masko in brez znakov bolezni, razkuževanje rok, higiena kihanja/kašljanja, vstopajo lahko posamezniki ali do 3 osebe iz istega gospodinjstva, upoštevanje razdalje med obiskovalci, največ 5 obiskovalcev sočasno. Vsa navodila boste našli v galeriji.

Galerija je odprta v ponedeljek, sredo in petek od 9. do 13. ure, v soboto po predhodni najavi.

Razstava bo odprta do 4. julija 2020.

 
 
 

KOMETIRAJTE IN ŠIRITE DOBRO ZGODBO! Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Uredništvo si pridržuje pravico do izbrisa komentarjev, ki žalijo, javno spodbujajo sovraštvo, razdor ali nestrpnost, so prekomerno obsceni, oglašujejo, na kakršenkoli način kršijo zakonodajo Republike Slovenije ali huje kršijo splošne pogoje uporabe spletne strani ptujcani.si.
%d bloggers like this: