Obvestilo o čistilni akciji MO Ptuj

Cenjene občanke in občani, v MO Ptuj bomo tradicionalno čistilno akcijo 🧹 izvedli takoj, ko se sprostijo ukrepi o prepovedi gibanja in druženja ☑️🚶‍♀️🚶‍♂️👫. Nadejamo se, da že v mesecu 📅 MAJU.

Vsi si želimo živeti v lepem, čistem okolju, a le-to ni odvisno zgolj od služb, ki se ukvarjajo s to dejavnostjo. Za to smo pomembno odgovorni vsi.

Pomembno je, da vsak po svojih močeh skrbimo za čisto okolje. Odpadki ne sodijo na tla, v gozdove, jarke,… 🚯 zato na območju celotne občine, na novih lokacijah, postavljamo dodatne koše za smeti 🚮 in skrbimo za pogostejše praznenje.

Bodimo zgled, skupaj si prizadevajmo za lepše in bolj čisto okolje vsak dan.

Odnos do narave, do okolja, v katerem živimo, je sled, ki jo puščamo tudi za bodoče rodove.


KOMETIRAJTE IN ŠIRITE DOBRO ZGODBO! Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Uredništvo si pridržuje pravico do izbrisa komentarjev, ki žalijo, javno spodbujajo sovraštvo, razdor ali nestrpnost, so prekomerno obsceni, oglašujejo, na kakršenkoli način kršijo zakonodajo Republike Slovenije ali huje kršijo splošne pogoje uporabe spletne strani ptujcani.si.