Kdo je naredil Corono virus?

Spoštovani urednik!

Pošiljam Vam razmišljanje, ki je malce drzno in svojsko. Izvira iz mojega dopisovanja z Jasno Knez, dolgoletno izjemno izrazno plesalko, ki se je kot “prekarna delavka”, ki je živela od svojega bornega umetniškega zaslužka, prebijala na področju izraznega plesa po številnih odrih doma in v takratni skupni domovin ter tudi v tujini. Danes ogorčena spremlja širjenje virusa in vzbuja moja razmišljanja o moči in vladavini morebitnih povzročiteljev  za izbruh tega današnjega uničevalca Zemljanov.

Upam, da boste ramišljanje objavili.
Lep pozdrav,
Ivan Cimerman

Jasna!

Današnja farmacevska in kemijska znanost daleč presegata staroveško naturno okužbo in umiranje primitivnih ljudstev in celih civilizacij sveta z množičnimi boleznimi, pa naj bo kuga, griža, kolera in druge usodne bolezni, ki so pokosile skoraj pol takrat živečega človeštva. Na katerem kontinentu se je dandans rodil corona virus?

Kdo bo nasledil velike izumitelje vseh prvotnih vrst cepiv proti malariji, davici, ošpicam, čkrlatinki …!!!

KDO JE NAREDIL CORONO VIRUS?

Človek ali Narava? Ugibanja, domneve in slutnje – ob vladavinah moči.

Dve možnosti:

1. To pošat so izumili Američani, ki imajo gigantske raziskovalne laboratorije?!

Nastala je s pomočjo evropskih (nemških) ZNANSTENIKOV, POTOMCEV pribežnikov iz Evrope, po drugi svetovni vojni. Tistih, ki so izumili v I. svetovni vojni BOJNE STRUPE : zadušljivce-pljučne strupe, sarin, krvne strupe, solzivec… Z njimi je avstrijska vojska z vojaki vseh narodnosti Avstro-Ogrske, na bojiščih ob Soči, v letih 1916/17 ‘zagiftala’ italijanske prve bojne vrste. Italijanski vojaki so bili v jarkih BREZ MASK!!! Avstrijci so s temi plini napolnili glave topovskih izstrelkov, ki so se razpočili v prvih linijah strelskih jarkov Italijanov. In v hipu onesposobili več kot 3000 mož prve bojne vrste. In omogočili enkraten, zmagovit napad Avstrijcev in njihovih mobilizirancev, tudi Slovencev. Ta zmagoviti napad in bojno onesposobljenost vojakov s plinom imenujejo zgodovinarji ČUDEŽ PRI KOBARIDU. Pri vojakih sem – Ivan Cimerman – služil v jugovojski v oddelku ABH – Antibiološka Bojna Hemijska zaštita. Naša ‘pomembna četa’ je bila na vajah na Prvi bojni črti, da “proučimo, presodimo teren  i kako da onesposobimo neprijatelja“. Imeli smo vso ameriško (v Jugi kopirano) opremo za zaznavanje sevanja ob atomskem udaru. Bil sem na čelu enote, “izviđač”, IZVIDNIK, ostrovidec, z najboljšim daljnogledom in kompasom, ki ob spopadu obvešča vso vojsko o “gibanju neprijatelja” in o pustošenju, ki bi ga naredila morebitna eksplozija sovražnikove atomske bombe.
Pouk: To laboratorijsko izkušnjo je bilo mogoče po ugrabitvi nemških znanstvenikov prenesti v Ameriko, tako kot so ugrabili Wernerja von Brauna, očeta raketnih pošiljk na Luno, Mars, kasnejše ustalitve mednarodne človekoljubne postaje MIR, z izbrano ekipo vrhunskih znanstvenikov, iz centra Cape Caneveral.                                                               

Kako torej dandanes v boju za kapitalno (nad)vlado za dobičke, razvojne prednosti in vojaško nadoblast nad vsem svetom, z monopolom na vseh tržiščih, ZASNOVATI SREDSTVO, ki bo zatrlo giganstski razvoj azijskega velikana Kitajske?!

Vuhan je (bil) najhitreje razvijajoči se center Kitajske, z GIGANTSKIMI STAVBAMI in infrastrukturo, laboratoriji. Toda z najbolj umazano, onesnaženo tržnico, navječjo ‘bacilonosnico’ na svetu, kjer prodajajo pečene podgane, mačke, miši, anakonde, pse … (TV Geographic International: o vabljivem turizmu Azije), poleg rib, riža in imenitne zelenjave za vse vrste jedi. Ki jih prodajajo, kuhajo, varijo in pečejo, z omakami vred, po Aziji, na ulicah. Se je tukaj rodil virus?

2. Možnost izvora okužbe
Kitajskim znanstvenikom je “ušel zli duh – virus corona iz steklenice”!?

Pri poskusih z ljudmi in živalmi – ali brez. Zaradi nepazljivosti, neizkušenosti ali namere, da proizvedejo sredstvo za uničenje razvojne konkurence na trgu. Ob prevzemom vodilne vloge ‘nove gonilne sile na ključnih vitalnih področjih tega planeta’. Z namero, da prevzamejo nadoblast nad vsem svetom. Da potolčejo vodilo Donalda Trumpa: Amerika First!
In da prevzamejo krmila in strateške pozicije, ne le v Aziji, tudi v Evropi in na drugih KONTINENTIH. Da zavlada parola CHINA FIRST!

(PRI NAS TUDI mini, neuspele ponudbe za prodajo ali najem Kitajcem: Prejšnji mariborski župan je hotel dati vnajem ali prodati mariborsko letališče Kitajcem in v Mariboru zasnovati njihovo tovarno baterij, polnilcev. Večkrat je potoval na Kitajsko.)

Iz Evrope je odtekala pomembna industrija. Selila so se kompletna podjetja, znanje, kadri, raziskovalna pamet s strokovnimi nasveti. Evropejci so iskali ceneno kitajsko delovno silo (starodavna iluzija plačila je bila : za pest kitajskega riža na dan). Kitajska je prodirala v svet: Gigantska posojila, investicije po vsej zemeljski obli, osvajanje nahajališč redkih surovin (Afrika, Brazilija), prodaja cenenih izdelkov v Evropi in svetu, boj za nižanje carin za izdelke na ameriško-kitajskem tržišču, kupovanje velikanskih dolgov raznih zadolženih (EU) držav …

Vse to so bili znaki, da rdeča nevarnost prevzema s svojim tipom dvoreznega kapitalističnega socializma vse vzvode oblasti na tem planetu. Tega seveda trojka Putin, Erdogan in Trump ni mogla mirno gledati. Vsakdo bi rad igral na odru sveta glavno vlogo. Množice pa bi bile večni statist. Kdo vse pa bi rad sloves VELESILE pridobil ali obnovil? Tudi duhovno, versko, osvojil Evropo – že od 7 stoletja dalje. In iztrebil moteča ljudstva, ki kljubujejo ‘demokratični diktaturi’, in jih nagnal v puščavo? In jih nagnal v imigracijo čez morje v Obljubljeno deželo. Ob prijateljskem sodelovanju najnovejših raketnih in letalskh sistemov. In tako se je morebiti zgodilo, da je zlobni duh virusa v raziskovalni tekmi ušel v svet in se danadanes igra z vsemi ljudmi. In pritem niso potrebni nobeni uničujoči bojni sistemi. In ne zavzemanja ključnih strateških točk Zahoda proti Vzhodu. Ljudje se danes zaradi GENERALA CORONA VIRUSA bojijo drug drugega in se zapirajo v svoje ječe, stanovanja. NOBENIH VEZI, ne rokovanja premierjev, ne ‘navadnega ljudstva? Mrk veh gibanj. Velikanska škoda brez dela. Planetarni humanizem je nadkril požrešni zmaj, ki je preletel Kitajski zid. Ves je neviden in vidno je že pokosil na tisoče življenj.

Kje je rešilno cepivo in farmacvetskih in kemijskih genijev?

Številne ekipe znanstevnikov iščejo cepivo, ki bi zajezilo in zavrlo pohod tega virusa, ki je hujši od vseh pohodov vseh armad v zgodovini človeštva.

Ugibanja, domneve in slutnje zapisal:
Ivan Cimerman, 5. aprila 2020


KOMETIRAJTE IN ŠIRITE DOBRO ZGODBO! Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Uredništvo si pridržuje pravico do izbrisa komentarjev, ki žalijo, javno spodbujajo sovraštvo, razdor ali nestrpnost, so prekomerno obsceni, oglašujejo, na kakršenkoli način kršijo zakonodajo Republike Slovenije ali huje kršijo splošne pogoje uporabe spletne strani ptujcani.si.
%d bloggers like this: