­čôî┬áOBVESTILO: Zaradi trenutne situacije, vezane na ┼íirjenje koronavirusa­čôî┬á

OBVESTILO: Zaradi trenutne situacije, vezane na ┼íirjenje koronavirusa, in v skladu s priporo─Źili Ministrstva za zdravje in Nacionalnega in┼ítituta za javno zdravje, ki odsvetujeta zbiranje ve─Źjega ┼ítevila ljudi v zaprtih prostorih, vas obve┼í─Źamo o naslednjih odpovedih prireditev/predstav:

  • Mestno gledali┼í─Źe Ptuj obve┼í─Źa, da so vsi dogodki v mesecu marcu 2020 prestavljeni
  • Mestni kino Ptuj sporo─Źa, da za obiskovalce kino predstav velja omejitev ┼ítevila obiska na najve─Ź 100 udele┼żencev po predstavi
  • Knji┼żnica Ivana Potr─Źa sporo─Źa, da so do preklica odpovedane vse njihove prireditve (oddelki izposoje do nadaljnjega ostajajo odprti po ustaljenem urniku)
  • Radio tednik Ptuj svoje poslu┼íalce obve┼í─Źa, da je koncert Z glasbo do srca (planiran za 29.3. v ┼áportni dvorani Ljudski vrt) odpovedan

Osebe, ki imajo bolezenske znake ali se slabo po─Źutijo, organizatorji vljudno napro┼íajo naj ostanejo doma in se ne udele┼żujejo prireditev z ve─Źjim ┼ítevilom obiskovalcev. Za ve─Ź informacij o prihajajo─Źih dogodkih vam svetujemo, da se obrnete direktno na organizatorje dogodkov/prireditev. Sproti bomo skrbeli, da boste o javljenih odpovedih dogodkov pravo─Źasno obve┼í─Źeni.


KOMETIRAJTE IN ┼áIRITE DOBRO ZGODBO! Po 297. ─Źlenu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovra┼ítva, nasilja ali nestrpnosti. Uredni┼ítvo si pridr┼żuje pravico do izbrisa komentarjev, ki ┼żalijo, javno spodbujajo sovra┼ítvo, razdor ali nestrpnost, so prekomerno obsceni, ogla┼íujejo, na kakr┼íenkoli na─Źin kr┼íijo zakonodajo Republike Slovenije ali huje kr┼íijo splo┼íne pogoje uporabe spletne strani ptujcani.si.
%d bloggers like this: