📌 OBVESTILO: Zaradi trenutne situacije, vezane na širjenje koronavirusa📌 

OBVESTILO: Zaradi trenutne situacije, vezane na širjenje koronavirusa, in v skladu s priporočili Ministrstva za zdravje in Nacionalnega inštituta za javno zdravje, ki odsvetujeta zbiranje večjega števila ljudi v zaprtih prostorih, vas obveščamo o naslednjih odpovedih prireditev/predstav:

  • Mestno gledališče Ptuj obvešča, da so vsi dogodki v mesecu marcu 2020 prestavljeni
  • Mestni kino Ptuj sporoča, da za obiskovalce kino predstav velja omejitev števila obiska na največ 100 udeležencev po predstavi
  • Knjižnica Ivana Potrča sporoča, da so do preklica odpovedane vse njihove prireditve (oddelki izposoje do nadaljnjega ostajajo odprti po ustaljenem urniku)
  • Radio tednik Ptuj svoje poslušalce obvešča, da je koncert Z glasbo do srca (planiran za 29.3. v Športni dvorani Ljudski vrt) odpovedan

Osebe, ki imajo bolezenske znake ali se slabo počutijo, organizatorji vljudno naprošajo naj ostanejo doma in se ne udeležujejo prireditev z večjim številom obiskovalcev. Za več informacij o prihajajočih dogodkih vam svetujemo, da se obrnete direktno na organizatorje dogodkov/prireditev. Sproti bomo skrbeli, da boste o javljenih odpovedih dogodkov pravočasno obveščeni.


KOMETIRAJTE IN ŠIRITE DOBRO ZGODBO! Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Uredništvo si pridržuje pravico do izbrisa komentarjev, ki žalijo, javno spodbujajo sovraštvo, razdor ali nestrpnost, so prekomerno obsceni, oglašujejo, na kakršenkoli način kršijo zakonodajo Republike Slovenije ali huje kršijo splošne pogoje uporabe spletne strani ptujcani.si.