Valentinova vinska degustacija v temi, 14.2.2020

Valentinov čas je nekaj posebnega. Morda je to tudi čas, ki ga lahko preživita malo drugače. Pridita na valentinovo vinsko degustacijo v temi in okusita vino, kot ga še nista okušala. Kar je najlepše… Po degustaciji se lahko odpravita najprej. Morda v Sladko kavarno ter ob tortici in glasbi še poglobita svojo ljubezen.

Valentinova vinska degustacija v temi:
14. 2. 2020 ob 18:00

PRIJAVA:
Zaradi omejenega števila obiskovalcev so obvezne prijave na turaptuj@gmail.com ali preko obrazca: https://forms.gle/vD3MxCFCdwnkMHdLA

Vinska degustacija v temi nam približa vino drugače, kot smo vajeni. Popolna tema pomaga, da vino ne samo okušate, ampak ga tudi začutite.

Le s pomočjo brbončic zajamete okuse in globine vina, ki jih drugače morda ne bi začutili. Ob tem pa zajamete tudi zgodbo in okuse vina najstarejšega mesta.

Degustacijo (4 vina) bo vodil naš izkušeni degustator.
Vse kar potrebujete so topla oblačila, temperatura v rovu je namreč konstantnih 13 stopinj Celzija.

Redna cena degustacije je 19 €.
Promocijska cena razpisane degustacije je 17 € (promocijska cena traja do preklica).

V degustacijo, ki poteka cca. 1 uro, je vključeno:

  • 4 odlična vina + sir
  • glasbeno ozadje (avtorsko delo Sare Korošec)
  • strokovni degustator + vodenje po rovu

KOMETIRAJTE IN ŠIRITE DOBRO ZGODBO! Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Uredništvo si pridržuje pravico do izbrisa komentarjev, ki žalijo, javno spodbujajo sovraštvo, razdor ali nestrpnost, so prekomerno obsceni, oglašujejo, na kakršenkoli način kršijo zakonodajo Republike Slovenije ali huje kršijo splošne pogoje uporabe spletne strani ptujcani.si.
%d bloggers like this: