“Kako čustva vplivajo na naše zdravje”, 13.2.2020

“Kako čustva vplivajo na naše zdravje” iz stališča Tradicionalne kitajske medicine (Tui-Na). TKM deluje po principu petih elementov, znotraj vsakega sta (vsaj) dva organa in vsakemu organu pripadata 2 meridijana. Kadar so meridijani pretočni, je človek lahko zdrav, srečen in napreduje v vseh pogledih in na vseh nivojih. Kadar pa so meridijani zamašeni, nas na to začne telo opozarjati na različne načine.

Kdaj, kje in zakaj boli, nam bo, z ljubeznijo, predstavila zagovornica TKM, Zdenka Pukmeister iz Društva Tui-Na. Brez dlake na jeziku bo odgovarjala na vaša vprašanja in vam povedala resnice, ki se jih v šolah nismo učili. Odgovarjala bo na vaša vprašanja, na tista, ki pa se vam zdijo preveč osebne narave, pa takoj po predavanju.

🕐 Točen čas je težko določiti, a v povprečju traja predavanje 2 uri.
☀️ Predavanje vam Društvo Tui-Na in Zavod Bodidobro podarjamo.
👉 Prijave preko ZS ali na info.bodidobro@gmail.com. (Prijave so potrebne zaradi lažje organizacije in priprave prostora.)

Četrtek, 13. februar 2020 ob 17:00–19:00
Rajšpova ulica 14, 2250 Ptuj


KOMETIRAJTE IN ŠIRITE DOBRO ZGODBO! Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Uredništvo si pridržuje pravico do izbrisa komentarjev, ki žalijo, javno spodbujajo sovraštvo, razdor ali nestrpnost, so prekomerno obsceni, oglašujejo, na kakršenkoli način kršijo zakonodajo Republike Slovenije ali huje kršijo splošne pogoje uporabe spletne strani ptujcani.si.
%d bloggers like this: