Lahko bi delovali tudi… na vrtu!, 11.2.2020

Ob načrtovanju aktivnosti na skupnostnih vrtovih v Mestni občini Ptuj ter v želji, da le-ti postanejo tudi prostor delovanja društev in drugih lokalnih organizacij ter povezovanja celotne lokalne skupnosti, Mestna občina Ptuj v sodelovanju z Regionalnim stičiščem nevladnih organizacij Podravja ter nevladnima organizacijama Umanotera in Focus vabi na drugo delavnico v sklopu Urbani vrtovi po meri lokalne skupnosti.

Dogodek se bo odvijal v torek, 11. februarja 2020, od 17. do 19. ure v Poročni dvorani v zgradbi Mestne občine Ptuj, Mestni trg 1, Ptuj.

Zaradi lažje organizacije vas prosimo, da se na delavnico prijavite preko spletnega obrazca: http://bit.ly/2U7P5Iu

Na dogodku bomo:

  • razmišljali o aktivnostih na občinskih vrtovih, ki bi krepile lokalno skupnost,
  • povezovali potencialne uporabnike občinskih vrtov,
  • prepoznavali pričakovanja in želje lokalne skupnosti pri načrtovanju skupnostnega vrta na Ptuju.

Srečanje bo namenjeno tudi sproščenemu mreženju potencialnih uporabnikov občinskih vrtov.

Vljudno vabljeni vrtičkarji in tisti, ki bi to želeli postati, društva in druge organizacije, ki želite sooblikovati ptujsko vrtičkarsko skupnost ter občani, ki vas zanima ureditev prostora lokalne skupnosti.

Več informacij:
Matjaž Damiš, E: matjaz.damis@ptuj.si, T: 02 748 29 83
Staša Dabič Perica, E: stasadp@cetslo.com, T: 040 399 593
Renata Karba, E: renata@umanotera.org, T: 01 439 7100

Dogodek soorganizirata Umanotera in društvo Focus v okviru projekta LIFE IP CARE4CLIMATE (LIFE17 IPC/SI/000007), ki je integralni projekt, sofinanciran s sredstvi evropskega programa LIFE, sredstev Sklada za podnebne spremembe in sredstvi partnerjev projekta.

Vabilo je na voljo za prenos tukaj: http://bit.ly/3aVcRNt


KOMETIRAJTE IN ŠIRITE DOBRO ZGODBO! Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Uredništvo si pridržuje pravico do izbrisa komentarjev, ki žalijo, javno spodbujajo sovraštvo, razdor ali nestrpnost, so prekomerno obsceni, oglašujejo, na kakršenkoli način kršijo zakonodajo Republike Slovenije ali huje kršijo splošne pogoje uporabe spletne strani ptujcani.si.
%d bloggers like this: