Oto Vogrin, otvoritev razstave

Z velikim veseljem vabimo Vas in Vaše prijatelje na otvoritev razstave dobitnika nagrade Galerije FO.VI na Mednarodni likovni nagradi Ex – tempore Ptuj Karneval 2019.

Oto VOGRIN (1960, Maribor) Od leta 1984 živi in dela v Selnici ob Dravi kot profesor likovne umetnosti. Diplomiral je na Pedagoški akademiji v Mariboru leta 1983 – smer likovna vzgoja (prof. grafike Bojan Golija) ter na pedagoški fakulteti v Ljubljani leta 2005 pri mentorju I. Mršniku. Leta 2011 je magistriral pri mentorici Dr. T. Tacol.

Od leta 2011 je član DLUM in ZDSLU. Sodeloval je na več kot 30 samostojnih in preko 50 skupinskih razstavah doma in v tujini. Za svoja dela je prejel več nagrad in priznanj. Leta 2016 je za svoje delo prejel nagrado DLUM.

NE ZAMUDITE – Pogovor z umetnikom:
Galerija ART STAYS, Slovenski trg 1, Ptuj
6. 2. 2020 ob 18. uri

Galerija je odprta v ponedeljek, sredo in petek
od 9. do 13. ure, v soboto po predhodni najavi.

Razstava bo odprta do 1. marca 2020.


KOMETIRAJTE IN ŠIRITE DOBRO ZGODBO! Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Uredništvo si pridržuje pravico do izbrisa komentarjev, ki žalijo, javno spodbujajo sovraštvo, razdor ali nestrpnost, so prekomerno obsceni, oglašujejo, na kakršenkoli način kršijo zakonodajo Republike Slovenije ali huje kršijo splošne pogoje uporabe spletne strani ptujcani.si.
%d bloggers like this: