Pogovor z umetnico: Sandra Požun

Z velikim veseljem vabimo Vas in Vaše prijatelje na spomladanski ciklus pogovorov z umetniki v Galeriji Art Stays.

Pričnemo z znano ptujsko fotografinjo Sandro Požun.


Petek, 17. januar, 18:30
Galerija Art Stays, Slovenski trg 1, 2250 Ptuj

“Sandra Požun zase pravi, da je ženska, neizmerno zaljubljena v fotografijo, s katero se je začela ukvarjati iz ljubezni in ji je obenem tudi najboljša terapija. V svojem umetniškem ustvarjanju se je posvetila fotografiranju človeškega telesa, ki ji pomeni najlepšo kreacijo narave.”

Z njo se bo pogovarjala kustosinja njene razstave v Galeriji mesta Ptuj, Doroteja Kotnik.

Galerija Art Stays je prav poseben prostor namenjen samo in zgolj umetnosti, saj je kraj, kjer se srečujejo umetniki in ljubitelji vsega
lepega. Kraj, kjer lahko najdete obilo informacij o tem kaj se dogaja v ptujskih umetniških krogih in izven njih, in kaj prinašajo nove razstave in dogodki Kulturno umetniškega društva Art Stays.

Knjige, katalogi, revije, debate in seveda umetniška dela, predvsem ptujskih avtorjev.

Naslednji pogovor: Oto Vogrin, 6. februar, 18.00


KOMETIRAJTE IN ŠIRITE DOBRO ZGODBO! Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Uredništvo si pridržuje pravico do izbrisa komentarjev, ki žalijo, javno spodbujajo sovraštvo, razdor ali nestrpnost, so prekomerno obsceni, oglašujejo, na kakršenkoli način kršijo zakonodajo Republike Slovenije ali huje kršijo splošne pogoje uporabe spletne strani ptujcani.si.
%d bloggers like this: