Uspešno oddali kandidaturo za evropsko prestolnico kulture 2025

Konec decembra smo uspešno oddali kandidaturo za evropsko prestolnico kulture 2025. Za nami je intenzivno in ustvarjalno delo polno premislekov, preciziranja in usklajevanja konceptov.

Zahvaljujemo se vsem, ki so na kakršenkoli način prispevali k procesu kandidature mesta Ptuj za EPK 2025. Hvala tudi vsem sodelujočim na kateri od mnogih dejavnosti za podporo izgradnje mestne in regijske mreže, ki izvaja kandidaturo. Posebna hvala vsem županjam in županom občin, partnerkam kandidature Ptuj 2025, vsem zaposlenim v vseh dvajsetih občinskih upravah, v zavodih, društvih in drugih organizacijah, ki so procesu stali ob strani in ga podpirali. Posebna hvala še vsem kolegicam in kolegom v pripravljalnih ekipah preostalih slovenskih mest – kandidatov za pripravljenost izmenjevati izkušnje.

V letu 2020 nas čakajo novi izzivi, zato naj bo to leto polno ustvarjalne energije in povezanosti pri dosegu skupnih ciljev!


KOMETIRAJTE IN ŠIRITE DOBRO ZGODBO! Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Uredništvo si pridržuje pravico do izbrisa komentarjev, ki žalijo, javno spodbujajo sovraštvo, razdor ali nestrpnost, so prekomerno obsceni, oglašujejo, na kakršenkoli način kršijo zakonodajo Republike Slovenije ali huje kršijo splošne pogoje uporabe spletne strani ptujcani.si.
%d bloggers like this: