Koliko otroških igrišč ima Mestna občina Ptuj

Dijana Alibabič, svetniška skupina Lista Andreja Čuša je posredovala vprašanje št. 537/12: Koliko otroških igrišč ima Mestna občina Ptuj in če je katero prilagojeno gibalno oviranim in invalidskim vozičkom, ter ali je urejen dovoz?

Odgovor: Mestna občina Ptuj ima 13 otroških igrišč. Nobeno od do sedaj izvedenih igrišč nimab igrala za gibalno ovirane osebe; ob Dnevu otroka je županja s strani učencev OŠ prejela pobude, med katerimi je tudi ta za namestitev gugalnice za gibalno ovirane otroke. V tem trenutku smo že
v fazi pridobivanja ponudb za izvedbo dveh gugalnic za gibalno ovirane osebe, in sicer na območju otroških igrišč v Ljudskem vrtu in Mestnem parku.

Pripravila: Simona Kučiš Pogorelec, županja


KOMETIRAJTE IN ŠIRITE DOBRO ZGODBO! Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Uredništvo si pridržuje pravico do izbrisa komentarjev, ki žalijo, javno spodbujajo sovraštvo, razdor ali nestrpnost, so prekomerno obsceni, oglašujejo, na kakršenkoli način kršijo zakonodajo Republike Slovenije ali huje kršijo splošne pogoje uporabe spletne strani ptujcani.si.
%d bloggers like this: