Upravljalca občinskih in republiških cest naj se nemudoma pozove k čiščenju kanalizacijskih jaškov in odtokov

Alen Iljevec, svetniška skupina Lista Ptuj je naš je posredoval pobudo št. 513/12: Upravljalca občinskih in republiških cest naj se nemudoma pozove k čiščenju kanalizacijskih jaškov in odtokov.

Obrazložitev: Na teritoriju Mestne občine Ptuj so mnogi odtočni jaški ob republiških in občinskih cestah popolnoma zamašeni z odpadlim listjem in ostalo svinjarijo. Nemudoma naj upravljalec preveri vse ceste in zadeve uredi, saj bi sicer ljudem zatečeno stanje, v času zime, ko je količina padavin večja, lahko povzročalo škodo na zasebni lastnini.

Odgovor: S predlagano pobudo bomo seznanili koncesionarja vzdrževalca občinskih cest podjetje Javne službe Ptuj d.o.o. in koncesionarja vzdrževalca državnih cest Cestno podjetje Ptuj d.d. in jih pozvali k ureditvi.

Pripravil: Aleš Gregorec


KOMETIRAJTE IN ŠIRITE DOBRO ZGODBO! Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Uredništvo si pridržuje pravico do izbrisa komentarjev, ki žalijo, javno spodbujajo sovraštvo, razdor ali nestrpnost, so prekomerno obsceni, oglašujejo, na kakršenkoli način kršijo zakonodajo Republike Slovenije ali huje kršijo splošne pogoje uporabe spletne strani ptujcani.si.
%d bloggers like this: