Naj bo občina dober gospodar in poskrbi, da na občinskih cestah ne povzročajo nepotrebne škode vozila, ki imajo prepoved vožnje

Andrej Čuš, svetniška skupina Lista Andreja Čuša je posredoval pobudo št. 518/12: Naj bo občina dober gospodar in poskrbi, da na občinskih cestah ne povzročajo nepotrebne škode vozila, ki imajo prepoved vožnje. Naj občinsko redarstvo skupaj s policijo dosledno upošteva omejitev lokalnega prometa, ter izvaja učinkovit nadzor omejitve.

Odgovor: Svetniška pobuda bo upoštevana. Svetniška pobuda 449/11 z zelo podobno vsebino in odgovor na navedeno pobudo sta bila po elektronski pošti dne 3. 12. 2019 posredovana na Policijsko postajo Ptuj, zaradi skupnih nadzorov medobčinskega redarstva in policije predvsem na Zagrebški cesti na Ptuju. Za v ponedeljek, 20. 1. 2020 med 7.30 in 9.30 uro je načrtovan skupni nadzor s policisti PP Ptuj.

Pripravil: Robert Brkič


KOMETIRAJTE IN ŠIRITE DOBRO ZGODBO! Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Uredništvo si pridržuje pravico do izbrisa komentarjev, ki žalijo, javno spodbujajo sovraštvo, razdor ali nestrpnost, so prekomerno obsceni, oglašujejo, na kakršenkoli način kršijo zakonodajo Republike Slovenije ali huje kršijo splošne pogoje uporabe spletne strani ptujcani.si.
%d bloggers like this: