Kdaj je v planu kakršnakoli investicija na področju ceste Na postajo

Gorazd Orešek, svetniška skupina Lista ZA Ptuj je v imenu občanov posredoval vprašanje št. 502/12: Kdaj je v planu kakršnakoli investicija na področju ceste Na postajo (od križišča pri hajdinskem nogometnem igrišču proti železniški postaji Hajdina)?

Odgovor: Gradnja fekalnega kanala S2 4.0 se bo izvajala v okviru operacije Odvajanje in čiščenje odpadne vode v porečju Drave – Mestna občina Ptuj. Za izvedbo kanala je že pridobljeno gradbeno dovoljenje. V okviru projekta je predvidena gradnja 33 km komunalne kanalizacije, pridobivajo se sredstva iz Dogovora za razvoj regij. Vloga za pridobitev sredstev je bila podana na Ministrstvo za okolje in prostor 23. 12. 2019. Predvideva se gradnja v letih 2020-2022. V pripravi je izbira izvajalca. Šele po izbiri izvajalca bo znan natančen terminski plan.

Pripravil: Aleš Gregorec in Minja Vučinić


KOMETIRAJTE IN ŠIRITE DOBRO ZGODBO! Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Uredništvo si pridržuje pravico do izbrisa komentarjev, ki žalijo, javno spodbujajo sovraštvo, razdor ali nestrpnost, so prekomerno obsceni, oglašujejo, na kakršenkoli način kršijo zakonodajo Republike Slovenije ali huje kršijo splošne pogoje uporabe spletne strani ptujcani.si.
%d bloggers like this: