PRORAČUN MO Ptuj 2020 je pod streho

Ptujski mestni svet je potrdil proračun za prihodnje leto. Ključni poudarki sprejema tega dokumenta so naložbe v razvoj, pravočasnost sprejema za takojšnje delo, socialna naravnanost proračuna, kompromis med dejanskim, realnim stanjem in željami ter uravnoteženost za enakomerni razvoj.

Vse politike, vse postavke, so rezultat dialoga in politik terena, ne salona.

Višji proračun je posledica mnogih projektov, ki so pomembni za Ptuj, a zahtevajo dodatne vire za proračun. Le investicije prinašajo razvoj, ki se bo v prihodnosti izkazal na vseh področjih. Zato začenjamo nov naložbeni cikel za boljše razvojne možnosti. Z investicijami pa občina uresničuje tudi ambicijo, da Ptuj postane inovativno, ustvarjalno, povezovalno in napredno mesto. Mesto, ki učinkovito odgovarja in zadovoljuje potrebe vsakega posameznika.

Pomembne investicije in izpostavljeni odhodki proračuna za enakomeren razvoj našega mesta. Ker so transparentnost, želja po razvoju in nenehen dialog vodila mojega dela.

Proračunski dokumenti → bit.ly/PtujskiProracun


KOMETIRAJTE IN ŠIRITE DOBRO ZGODBO! Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Uredništvo si pridržuje pravico do izbrisa komentarjev, ki žalijo, javno spodbujajo sovraštvo, razdor ali nestrpnost, so prekomerno obsceni, oglašujejo, na kakršenkoli način kršijo zakonodajo Republike Slovenije ali huje kršijo splošne pogoje uporabe spletne strani ptujcani.si.
%d bloggers like this: