Nova funkcionalnost: ANKETA

Kaj pričakujte – kakšna bo usoda platforme http://www.ptujcani.si čez eno leto?

Statistika ogledov v prvem tednu se mi zdi lepa.
Najbolj sem vesel, da je že nekaj prispevkov nastalo “samodejno”.  Nekateri so že ugotovili: zastonj je, enostavno je, poveča možnost za videnost, in še z enim klikom lahko delim potem tudi na fejsbuk strani, v fb skupine, vabim prijatelje itd.

Tako pa so nas Ptujčane gledali na najbolj gledani dan po državah:

Kaj bo torej s Ptujčani.si čez eno leto?

Anketa se nahaja v desnem stolpcu, takoj pod poljem za registracijo/vpis. Anketa je anonimna. Takoj lahko tudi vidiš, kako so glasovali drugi. A najprej moraš oddati svoj glas.
V naši skupnosti tudi tvoj glas nekaj pomeni.

Če ne pričakujete ničesar, boste vsekakor presenečeni. Upseli boste.
Malcom Forber

Če imate kakšno idejo za kakšno fino anketno vprašanje, pa kar napišite v komentar.


KOMETIRAJTE IN ŠIRITE DOBRO ZGODBO! Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Uredništvo si pridržuje pravico do izbrisa komentarjev, ki žalijo, javno spodbujajo sovraštvo, razdor ali nestrpnost, so prekomerno obsceni, oglašujejo, na kakršenkoli način kršijo zakonodajo Republike Slovenije ali huje kršijo splošne pogoje uporabe spletne strani ptujcani.si.

Samo občan

Menim, da je za lokalno skupnost dobro, če je lahko 30.000 občanov v stalnem dialogu s 30-imi izovljenimi in zaposlenimi na občini. Zato pomagam graditi platformo Ptujčan/i.

%d bloggers like this: