Pobude meščanov podane preko spletne strani

Aleksander Voda, svetniška skupina Lista Andreja Čuša je posredoval pobudo št. 458/11: Pobude meščanov podane preko spletne strani http://www.ptuj.si/pobude_mescanov, se naj skupaj z odgovori javno objavijo na spletni strani MO Ptuj.

Odgovor: Pobude, podane preko omenjene spletne strani, prispejo na skupen e naslov, kjer jih nato v sprejemni pisarni poknjižijo kot vhodni dokument ter posredujejo na pristojni oddelek oz. pristojnemu sodelavcu. Ta pripravi odgovor in ga pošlje občanu neposredno na njegov e-naslov. Žal trenutna platforma ne omogoča, da bi objavljali pobude in odgovore na tak način, kot je primer aplikacija Izboljšajmo Ptuj. V kolikor želimo objaviti vse pobude in odgovore, je potrebno pristopiti k objavi skeniranih dopisov v PDF formatu. To pa bo prispevalo k nepreglednosti podstrani. V začetku naslednjega leta je v načrtu celovita prenova spletne strani Mestne občine Ptuj. Takrat se bo pristopilo tudi k bolj pregledni in posodobljeni podobi tega področja, podobno kot je primer spletna aplikacija Izboljšajmo Ptuj.

Pripravil: Denis Hrga


KOMETIRAJTE IN ŠIRITE DOBRO ZGODBO! Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Uredništvo si pridržuje pravico do izbrisa komentarjev, ki žalijo, javno spodbujajo sovraštvo, razdor ali nestrpnost, so prekomerno obsceni, oglašujejo, na kakršenkoli način kršijo zakonodajo Republike Slovenije ali huje kršijo splošne pogoje uporabe spletne strani ptujcani.si.
%d bloggers like this: