Izplačilo odškodnin za zemljišča, katera so bila odkupljena za izgradnjo kolesarske poti Grajena-športni park

Marjan Bezjak, svetniška skupina Lista dr. Štefana Čelana je posredoval pobudo št. 441/11 za izplačilo odškodnin. Za zemljišča, katera so bila odkupljena za izgradnjo kolesarke poti Grajena-športni park, naj se izplačajo odškodnine. Glede na to, da so sredstva bila zagotovljena v proračunu za leto 2019, objekt pa predan svojemu namenu, je nedopustno, da še to ni bilo izvedeno.

Odgovor: Pogodbe, ki so bile sklenjene z lastniki, so v fazi notarske overitve. Po prejemu notarsko overjenega izvoda bo izplačana preostala odškodnina za odkup. Kupnine bodo lastniki prejeli torej po tem, ko bodo opravili notarsko overitev podpisa, h kateri so bili vsi, s katerimi so bile pogodbe sklenjene, pozvani.

Pripravila: Nina Majcen Ogrizek


KOMETIRAJTE IN ŠIRITE DOBRO ZGODBO! Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Uredništvo si pridržuje pravico do izbrisa komentarjev, ki žalijo, javno spodbujajo sovraštvo, razdor ali nestrpnost, so prekomerno obsceni, oglašujejo, na kakršenkoli način kršijo zakonodajo Republike Slovenije ali huje kršijo splošne pogoje uporabe spletne strani ptujcani.si.
%d bloggers like this: