Iz Čarmanove ulice na Dornavsko cesto v smeri proti krožišču vozišče nepregledno

Marta Tušek, svetniška skupina DeSUS je posredovala pobudo št. 446/11: Pred nedavnim se je izvršila obnova in razširitev Čarmanove ulice v ČS Rogoznica. Vse je lepo izvedeno, vendar je pri vožnji z osebnim avtom ob zavijanju iz Čarmanove ulice na Dornavsko cesto v smeri proti krožišču vozišče nepregledno zaradi ograje na mostu. Jasno je, da ograja mora biti, zato se naj ob že obstoječem ogledalu, ki kaže promet iz smeri Dornava proti mestu, postavi še eno ogledalo, ki bo kazalo promet iz mesta proti Dornavi. Voznikom bi bilo s tem olajšano in bolj varno zavijanje iz Čarmanove ulice.

Odgovor: Predlagana pobuda se bo upoštevala in podala vloga na pristojni organ, upravljavca Direkcijo RS za infrastrukturo, za postavitev prometnega ogledala.

Pripravil: Aleš Gregorec


KOMETIRAJTE IN ŠIRITE DOBRO ZGODBO! Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Uredništvo si pridržuje pravico do izbrisa komentarjev, ki žalijo, javno spodbujajo sovraštvo, razdor ali nestrpnost, so prekomerno obsceni, oglašujejo, na kakršenkoli način kršijo zakonodajo Republike Slovenije ali huje kršijo splošne pogoje uporabe spletne strani ptujcani.si.
%d bloggers like this: