Ureditvi parkirišča pod gradom

Alen Iljevec, svetniška skupina Ptuj je naš, je posredoval pobudo št. 422/10: Nemudoma naj se pristopi k ureditvi parkirišča pod gradom. Počistijo naj se betonska korita in se zasadijo s sezonskim cvetjem. Prav tako naj se do pomladi uredijo klopi, saj so te videti dotrajane in umazane.

Odgovor: Lastnik zemljišča ob parkirišču pod gradom, kjer so korita in klopi, je Ministrstvo za kulturo. Zavedamo se, da je treba navedeno mesto urediti, da bo tako za domačine kot turiste zgledno in urejeno, zato bomo poskušali z lastnikom in upravljavcem zemljišča doseči medsebojni dogovor o ureditvi in nadaljnjem vzdrževanju.

Pripravila: Simona Kučiš Pogorelc


KOMETIRAJTE IN ŠIRITE DOBRO ZGODBO! Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Uredništvo si pridržuje pravico do izbrisa komentarjev, ki žalijo, javno spodbujajo sovraštvo, razdor ali nestrpnost, so prekomerno obsceni, oglašujejo, na kakršenkoli način kršijo zakonodajo Republike Slovenije ali huje kršijo splošne pogoje uporabe spletne strani ptujcani.si.
%d bloggers like this: