Ureditev Vodove ulice in Ulice Jožefe Lackove

Helena Neudauer, svetniška skupina SDS, je podala komentar št. 438/10: Na podlagi odgovora, ki je bil podan na njeno pobudo 392/9 glede ureditve Vodove ulice in Ulice Jožefe Lackove, sklepa, da je to preloženo za nedoločen čas. Pa tudi v proračunu za leto 2020 je za ta namen predvidenih samo 500,00 EUR. Vprašala pa je, ali je to res preloženo za nedoločen čas ali je to v sklopu tistega, kar se dogovarja s četrtnimi skupnostmi in se bo morda kaj naslednje leto že začelo?

Odgovor: Območje ceste Vodove ulice in Ulice Jožefe Lackove je del Plana investicijskega vzdrževanja občinskih cest za naslednje obdobje, ki se obravnava v sodelovanju s četrtnimi skupnostmi.

Pripravil: Aleš Gregorec


KOMETIRAJTE IN ŠIRITE DOBRO ZGODBO! Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Uredništvo si pridržuje pravico do izbrisa komentarjev, ki žalijo, javno spodbujajo sovraštvo, razdor ali nestrpnost, so prekomerno obsceni, oglašujejo, na kakršenkoli način kršijo zakonodajo Republike Slovenije ali huje kršijo splošne pogoje uporabe spletne strani ptujcani.si.
%d bloggers like this: