Postavitev košev za smeti pri vodohramu na Panorami

Milan Klemenc, svetniška skupina Lista ZA Ptuj, je posredoval pobudo št. 426/10: Za postavitev košev za smeti pri vodohramu na Panorami in na celotni trasi sprehajališč na Panorami.

Odgovor: Pri koncesionarju za vzdrževanje javnih površin se je preverilo, ali je na omenjenem območju kakšna težava glede odpadkov. Sporočeno je bilo, da na omenjenem območju ni potrebe po nameščanju dodatnih košev, razen ob vznožju griča, na povezovalni poti Maistrova–Vičava, kjer se bo naročil in namestil dodaten koš. Na preostalem delu Panorame, za katerega dajete pobudo, se ne zaznava povečanje odpadkov ali kakršno koli onesnaževanje okolja z odvrženimi odpadki.

Pripravila: Simona Kučiš Pogorelc


KOMETIRAJTE IN ŠIRITE DOBRO ZGODBO! Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Uredništvo si pridržuje pravico do izbrisa komentarjev, ki žalijo, javno spodbujajo sovraštvo, razdor ali nestrpnost, so prekomerno obsceni, oglašujejo, na kakršenkoli način kršijo zakonodajo Republike Slovenije ali huje kršijo splošne pogoje uporabe spletne strani ptujcani.si.
%d bloggers like this: