Pobuda za izgradnjo garažne hiše za avtobusnim postajališčem

Milan Klemenc je posredoval pobudo št. 429/10: Pobudo za izgradnjo garažne hiše za avtobusnim postajališčem na Potrčevi cesti, ki bo ustrezala tako kulturno varstvenim merilom kot finančni zmožnosti investitorja. Za to lokacijo naj bi že obstajali načrti o izgradnji, vendar so aktivnosti v smeri izgradnje iz njemu nepoznanih razlogov zamrle.

Odgovor: Za izgradnjo parkirnega platoja pridobivamo pogoje za lokacijo na Lackovi, saj podatki kažejo, da je najbolj frekventna in optimalna tudi za stanovalce starega mestnega jedra. Za avtobusno postajo trenutno ni načrtov za izgradnjo garažne hiše, v kolikor pa bi se izkazala ta lokacija za primerno in potrebno, bomo o tem seveda tudi razmislili.

Pripravila: Nuška Gajšek, županja MO Ptuj


KOMETIRAJTE IN ŠIRITE DOBRO ZGODBO! Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Uredništvo si pridržuje pravico do izbrisa komentarjev, ki žalijo, javno spodbujajo sovraštvo, razdor ali nestrpnost, so prekomerno obsceni, oglašujejo, na kakršenkoli način kršijo zakonodajo Republike Slovenije ali huje kršijo splošne pogoje uporabe spletne strani ptujcani.si.
%d bloggers like this: