Ogled trase avtobusnih prevozov na območju MO Ptuj

Milan Klemenc je posredoval zaprosilo št. 428/10: Za pojasnilo o neobveščanju. Na seji Sveta za preventivo v cestnem prometu naj bi bil sprejet sklep, da se opravi ogled trase avtobusnih prevozov na območju MO Ptuj v prihajajočem tednu, ki se ga je želel udeležiti in o tem po elektronski pošti obvestil pristojne na MO Ptuj. Prav tako je zaprosil naslovnike, da ga o odločitvi glede sodelovanja obvestijo. Do danes ni prejel še nobenega odgovora, kljub ponovnemu pozivanju pristojnih.

Odgovor: Za redno sejo Sveta za preventivo v cestnem prometu, ki je bila 25. 9. 2019, je prišlo do elektronske napake pri pošiljanju vabila. Za izvedbo pregleda na terenu pa je pregled opravljen s strani Tehnične komisije za urejanje prometa, predstavnikov OŠ Olge Meglič, izvajalca prevozov šolskih otrok in predstavnikov MO Ptuj.

Pripravil: Aleš Gregorec


KOMETIRAJTE IN ŠIRITE DOBRO ZGODBO! Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Uredništvo si pridržuje pravico do izbrisa komentarjev, ki žalijo, javno spodbujajo sovraštvo, razdor ali nestrpnost, so prekomerno obsceni, oglašujejo, na kakršenkoli način kršijo zakonodajo Republike Slovenije ali huje kršijo splošne pogoje uporabe spletne strani ptujcani.si.
%d bloggers like this: