Pričetek ogrevanja v določenih stavbah

Janez Rožmarin, svetniška skupina Nova Slovenija, je podal pobudo št. 395/9: Javne službe Ptuj d.o.o. naj začnejo z ogrevanjem, npr. v dijaškem domu bi že bilo potrebno ogrevanje, saj ni zakonsko določeno, ampak je samo dogovor, da se z ogrevanjem začne, če je tri dni pod 12 stopinj Celzija. Ali je z ogrevanjem že možno začeti, ali je možno določene stavbe tudi regulirati s centralnim napajanjem ogrevanja?

Odgovor: Dne 3. oktobra 2019 smo začeli z dobavo toplotne energije v sistemu daljinskega ogrevanja MO Ptuj, saj smo prejeli naročila s strani predstavnikov večstanovanjskih hiš in poslovnega odjema. Ob enem je bila tudi napoved o nižjih jutranjih in večernih zunanjih temperaturah, s čemer so se pokazale potrebe za začetek ogrevanja. Pred navedenim datumom naročil o zagonu sistema nismo prejeli.

Pripravil: Robert Polanec, Javne službe Ptuj, d. o. o.


KOMETIRAJTE IN ŠIRITE DOBRO ZGODBO! Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Uredništvo si pridržuje pravico do izbrisa komentarjev, ki žalijo, javno spodbujajo sovraštvo, razdor ali nestrpnost, so prekomerno obsceni, oglašujejo, na kakršenkoli način kršijo zakonodajo Republike Slovenije ali huje kršijo splošne pogoje uporabe spletne strani ptujcani.si.
%d bloggers like this: