Kategorizirana občinska cesta v Mestnem Vrhu

Luka Žižek, svetniška skupina SD, je posredoval pobudo št. 394/9: Kategorizirana občinska cesta v Mestnem Vrhu JP 828281, odsek od odcepa za hiš. štev. 95 do križišča z JP 828311 (v dolžini cca 770 metrov), naj se odmeri in izvede zakoličba, tako kot je v dejanskem stanju, saj cesta, ki je trenutno vrisana, ne obstaja, obstoječa pa je gramozirana in v slabem stanju. Cesta poteka od mestne znamenitosti, Herbersteinove hiške, ki si jo ogledata marsikateri domačin ter turist. Po zaključeni odmeri bi pristopili k modernizaciji.

Odgovor: Podan predlog kategorizirane občinske ceste v Mestnem Vrhu JP 828281, odsek od odcepa za hišno št. 95 do križišča z JP 828311 v dolžini cca 770 metrov se bo upošteval ter podal v plan odmer in ureditev statusa javnega dobra.

Pripravil: Aleš Gregorec


KOMETIRAJTE IN ŠIRITE DOBRO ZGODBO! Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Uredništvo si pridržuje pravico do izbrisa komentarjev, ki žalijo, javno spodbujajo sovraštvo, razdor ali nestrpnost, so prekomerno obsceni, oglašujejo, na kakršenkoli način kršijo zakonodajo Republike Slovenije ali huje kršijo splošne pogoje uporabe spletne strani ptujcani.si.
%d bloggers like this: