Svetnike naj se seznanja o zadevah, ki so zelo pomembne za Ptuj in za mestni svet

Sergeja Puppis Freebairn je podala pobudo št. 374/9: Svetnike naj se seznanja o zadevah, ki so zelo pomembne za Ptuj in za mestni svet. Ko se poda obvestilo za javnost, naj se hkrati to obvestilo pošlje tudi svetnikom po e-pošti. Če je poznano, da je zadeva pereča in da to zanima tako Ptujčane kot svetnike, naj se svetnike o tem tudi obvesti.

Odgovor: Svetniki so redno obveščeni o dejavnostih MO Ptuj, o delu občinske uprave, o dogodkih in zadevah, pomembnih za Ptuj, ki jih pripravlja pisarna za odnose z javnostmi MO Ptuj. Redno ažuriramo širšo adremo deležnikov/javnosti in slednje tudi redno obveščamo. O dogodkih in aktivnostih posameznih zavodov pa smo le-te pozvali, da redno obveščajo svetnike o njih.

Pripravila: Barbara Ferčič


KOMETIRAJTE IN ŠIRITE DOBRO ZGODBO! Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Uredništvo si pridržuje pravico do izbrisa komentarjev, ki žalijo, javno spodbujajo sovraštvo, razdor ali nestrpnost, so prekomerno obsceni, oglašujejo, na kakršenkoli način kršijo zakonodajo Republike Slovenije ali huje kršijo splošne pogoje uporabe spletne strani ptujcani.si.
%d bloggers like this: