Obnova starega mostu in obvoznih cest

Miha Požgai je posredoval vprašanje št. 376/9: Kakšen dogovor je bil dosežen z investitorjem obnove starega mostu glede obnove obvoznih cest? Zagrebška cesta je na odseku, ki je bil na novo frezan v času obvoza, uničena z neravninami in povzroča hrup. Naj se omenjeni odsek primerno obnovi, saj gre za pomembno vpadnico, ki je občinska cesta.

Odgovor: MO Ptuj od investitorja obnove starega mostu Direkcije RS za infrastrukturo še ni prejela končne odločitve, kateri odseki se bodo obnavljali. S strani mestne občine je bila posredovana pobuda, da se obnovijo vse ceste, ki so bile poškodovane v času obvoza.

Pripravil: Aleš Gregorec


KOMETIRAJTE IN ŠIRITE DOBRO ZGODBO! Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Uredništvo si pridržuje pravico do izbrisa komentarjev, ki žalijo, javno spodbujajo sovraštvo, razdor ali nestrpnost, so prekomerno obsceni, oglašujejo, na kakršenkoli način kršijo zakonodajo Republike Slovenije ali huje kršijo splošne pogoje uporabe spletne strani ptujcani.si.
%d bloggers like this: