Ob vrtcu Narcisa kratkotrajno parkiranje

Miha Požgai, svetniška skupina Lista Andreja Čuša, je posredoval pobudo št. 375/9: Ob vrtcu Narcisa pod gradom naj se uredi kratkotrajno parkiranje za starše, ki otroke pripeljejo v vrtec, saj trenutno stanje tega ne dopušča. Parkirišča so polna že z avti od zaposlenih, zato starši puščajo avtomobile na avtobusnem postajališču in ob cesti za znakom, ki prepoveduje ustavljanje in parkiranje, kar je seveda prepovedano. Uredi naj se parkirišče tako za zaposlene kot tudi za starše.

Odgovor: Območje ob vrtcu Narcisa pod gradom ima Vrtec Ptuj v upravljanju, zato morajo sami urediti parkirne površine za starše in zaposlene.

Pripravil: Tadej Zorec


KOMETIRAJTE IN ŠIRITE DOBRO ZGODBO! Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Uredništvo si pridržuje pravico do izbrisa komentarjev, ki žalijo, javno spodbujajo sovraštvo, razdor ali nestrpnost, so prekomerno obsceni, oglašujejo, na kakršenkoli način kršijo zakonodajo Republike Slovenije ali huje kršijo splošne pogoje uporabe spletne strani ptujcani.si.
%d bloggers like this: