Minimalna ureditev avtobusnega postajališča

Andrej Čuš je posredoval pobudo št. 350/9: Urgentno naj se pristopi vsaj k minimalni ureditvi avtobusnega postajališča v Novi vasi pri Ptuju, saj je stanje nevzdržno, starši pa se upravičeno pritožujejo že leta.

Odgovor: Na območju državne ceste v Novi vasi na Ptuju se s strani Direkcije RS za infrastrukturo izvaja projektiranje površin za kolesarje in pešce z ureditvijo avtobusnih postajališč. Za začasno ureditev so s strani MO Ptuj bile večkrat posredovane pobude na pristojno ministrstvo za ureditev problematike, vendar neuspešno. Zadnji poziv je bil posredovan v mesecu septembru, zanj pa še pričakujemo odgovor. V kolikor pa je mišljeno avtobusno postajališče, kjer je bilo treba zamenjati steklene dele, je to urejeno.

Odgovor pripravil: Aleš Gregorec


KOMETIRAJTE IN ŠIRITE DOBRO ZGODBO! Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Uredništvo si pridržuje pravico do izbrisa komentarjev, ki žalijo, javno spodbujajo sovraštvo, razdor ali nestrpnost, so prekomerno obsceni, oglašujejo, na kakršenkoli način kršijo zakonodajo Republike Slovenije ali huje kršijo splošne pogoje uporabe spletne strani ptujcani.si.
%d bloggers like this: