Kanalizacija na Selski cesti

Dijana Alibabič je posredovala pobudo št. 381/9: Prosi za odgovor g. Širca, kako oz. kdaj se bo uredila kanalizacija na Selski cesti, saj imajo stanovalci problem s fekalno vodo. Ob vsakem večjem nalivu jim fekalne vode tečejo v kletne prostore, tečejo iz odtokov v kopalnici, WC-školjk in celo iz pralnih strojev. Premoženja občanov zavarovalnice več ne želijo zavarovati, saj se to dogaja ob vsakem večjem nalivu.

Odgovor: O zadevi smo povprašali Komunalno podjetje Ptuj, ki nima informacij strank glede problemov kanalizacije na področju Selske ceste. Vedo pa za problem na lokaciji Šercerjeve brigade 3, kjer so problemi z meteornimi vodami, ki prihajajo s ceste, saj je tam najnižja točka. Prosijo, da bolj natančno podate podatke o lokaciji, saj bodo takrat lahko poiskali vzroke in učinkovito ukrepali.

Pripravila: Marijana Nikšič Zorko


KOMETIRAJTE IN ŠIRITE DOBRO ZGODBO! Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Uredništvo si pridržuje pravico do izbrisa komentarjev, ki žalijo, javno spodbujajo sovraštvo, razdor ali nestrpnost, so prekomerno obsceni, oglašujejo, na kakršenkoli način kršijo zakonodajo Republike Slovenije ali huje kršijo splošne pogoje uporabe spletne strani ptujcani.si.
%d bloggers like this: