Zakaj na Mestnem trgu letos ni vode

Gorazd Orešek je v imenu občanov posredoval vprašanje št. 342/9: Zakaj na Mestnem trgu letos ni vode v »vodnjaku koritu«?

Odgovor: Korito na mestnem trgu ne obratuje zaradi okvare na strojnici vodnjaka. Zaradi visokih stroškov zamenjave vseh potrebnih delov, ki so trenutno v okvari, se išče možna rešitev, da se sistem preoblikuje na drugi način delovanja. Gre za sistem enostavnejšega delovanja brez elektronike na principu delovanja potopne črpalke. V kolikor bo takšen način možno urediti, bodo stroški popravila in nadaljnjega vzdrževanja bistveno cenejši. Trenutno se zadeva preverja pri samem dobavitelju vodnjaka in bo urejeno do pomladi.

Pripravila: Simona Kučiš Pogorelc


KOMETIRAJTE IN ŠIRITE DOBRO ZGODBO! Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Uredništvo si pridržuje pravico do izbrisa komentarjev, ki žalijo, javno spodbujajo sovraštvo, razdor ali nestrpnost, so prekomerno obsceni, oglašujejo, na kakršenkoli način kršijo zakonodajo Republike Slovenije ali huje kršijo splošne pogoje uporabe spletne strani ptujcani.si.
%d bloggers like this: