Umirjanja prometa na Vičavi

Milan Klemenc je posredoval pobudo št. 326/9: Za postavitev hitrostne ovire (v prvi fazi zvočna) in prikazovalnika hitrosti z namenom umirjanja prometa na Vičavi v neposredni bližini Šolskega centra na lokalni cesti LC328091. Milan Klemenc je posredoval pobudo št. 327/9: Za postavitev hitrostnih ovir (ena na začetku Gajzerjeve ulice in ena na Pivkovi ulici), in prikazovalnika hitrosti z namenom umirjanja prometa na Gajzerjevi ulici in Pivkovi ulici na lokalnih cestah LC329621 in 828311.

Odgovor: Pobudi 326/9 in 327/9 bosta posredovani v obravnavo na Komisijo za tehnično urejanje prometa, ki deluje v okviru Sveta za preventivo in vzgojo v cestnem prometu Mestne občine Ptuj.

Pripravil: Tadej Zorec


KOMETIRAJTE IN ŠIRITE DOBRO ZGODBO! Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Uredništvo si pridržuje pravico do izbrisa komentarjev, ki žalijo, javno spodbujajo sovraštvo, razdor ali nestrpnost, so prekomerno obsceni, oglašujejo, na kakršenkoli način kršijo zakonodajo Republike Slovenije ali huje kršijo splošne pogoje uporabe spletne strani ptujcani.si.
%d bloggers like this: