Preplastitev lokalne ceste

Milan Klemenc, svetniška skupina Lista ZA Ptuj, je posredoval pobudo št. 322/9: Preplastitev lokalne ceste JP 828491 – predlog za umestitev v proračun 2019. ČS Panorama meji neposredno na ČS Grajena na Štukih pri Mestnem Vrhu na javni cesti JP 828491, ki je zaradi svoje množične uporabe že uničena in nevarna za promet.

Odgovor: V sklopu proračunske postavke 6125 Četrt Panorama, ki je namenjena preplastitvam in modernizacijam cest, se je v mesecu juliju izvedla modernizacija povezovalne ceste Orešje–Grajena, kot je bilo v planu ČS Panorama. Za dodatno izvedbo preplastitve lokalne ceste JP 82849, ki meji neposredno na ČS Grajena na Štukih pri Mestnem Vrhu, ni zagotovljenih finančnih sredstev v proračunu Mestne občine Ptuj in jih bo treba zagotoviti v naslednjem finančnem planu. Pripravil: Aleš Gregorec


KOMETIRAJTE IN ŠIRITE DOBRO ZGODBO! Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Uredništvo si pridržuje pravico do izbrisa komentarjev, ki žalijo, javno spodbujajo sovraštvo, razdor ali nestrpnost, so prekomerno obsceni, oglašujejo, na kakršenkoli način kršijo zakonodajo Republike Slovenije ali huje kršijo splošne pogoje uporabe spletne strani ptujcani.si.
%d bloggers like this: