Izgradnja manjkajočega pločnika na Gajzerjevi ulici

Milan Klemenc je posredoval pobudo št. 328/9: Za izgradnjo manjkajočega pločnika na Gajzerjevi ulici na lokalni cesti LC329621. Strokovnim službam MO Ptuj predlaga, da v čim krajšem možnem času izvedejo izgradnjo manjkajočega pločnika in s tem črtajo še eno nevarno šolsko pot in potencialno črno točko.

Odgovor: To je ena izmed prioritet, saj se zavedamo, da je nujno potrebna za zagotavljanje tudi varnih šolskih poti. Za izgradnjo manjkajočega pločnika v dolžini 130 m na Gajzerjevi ulici, lokalna cesta LC329621, bo treba zagotoviti investicijska finančna sredstva v prihodnjem finančnem planu Mestne občine Ptuj. Oddelek za gospodarske dejavnosti bo pripravil finančno oceno za izvedbo investicije.

Pripravil: Aleš Gregorec


KOMETIRAJTE IN ŠIRITE DOBRO ZGODBO! Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Uredništvo si pridržuje pravico do izbrisa komentarjev, ki žalijo, javno spodbujajo sovraštvo, razdor ali nestrpnost, so prekomerno obsceni, oglašujejo, na kakršenkoli način kršijo zakonodajo Republike Slovenije ali huje kršijo splošne pogoje uporabe spletne strani ptujcani.si.
%d bloggers like this: