Sistematično naj se pristopi k urejanju hidrantnega omrežja v starem mestnem jedru

Tatjana Vaupotič Zemljič je posredovala pobudo št. 47/3: Sistematično naj se pristopi k urejanju hidrantnega omrežja v starem mestnem jedru. V letu 2019 naj se usposobi vsaj pet hidrantov po prioriteti, ki naj jo določijo gasilci.

Odgovor: Na osnovi sklepa Kolegija županov z dne 11. 12. 2017 in na osnovi 7. člena Sporazuma o obračunu enotne omrežnine z dne 12. 5. 2015 bo Komunalno podjetje Ptuj pričelo z zamenjavo nedelujočih hidrantov na vodooskrbnem sistemu Ptuj. Število zamenjanih hidrantov je odvisno od zneska zadržanih sredstev iz 20 % vrednosti najemnine, kar znese v letu 2019 za Mestno občino Ptuj popravilo 18 hidrantov, tudi v starem mestnem jedru.

Pripravila: Marijana Nikšič Zorko


KOMETIRAJTE IN ŠIRITE DOBRO ZGODBO! Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Uredništvo si pridržuje pravico do izbrisa komentarjev, ki žalijo, javno spodbujajo sovraštvo, razdor ali nestrpnost, so prekomerno obsceni, oglašujejo, na kakršenkoli način kršijo zakonodajo Republike Slovenije ali huje kršijo splošne pogoje uporabe spletne strani ptujcani.si.
%d bloggers like this: