Programi, prireditve in projekti v ČS Grajena

Marjan Bezjak je posredoval pobudo št. 50/3: Pri pripravi predloga proračuna za leto 2019 je treba povečati proračunsko postavko 9096 Programi, prireditve in projekti v ČS Grajena (predlog za povišanje na 4.594,90 EUR) ter proračunsko postavko 6121 Grajena preplastitve, modernizacija, razširitve in obnove (predlog za povišanje na 200.000,00 EUR).

Odgovor: Sredstva na postavki 9096 Programi, prireditve in projekti v ČS Grajena so namenjena za srečanje starejših občanov in pospeševanje športa in kulture. Razpoložljiva sredstva so razdeljena po glavarini. Proračunska postavka 6121 Grajena preplastitve, modernizacija, razširitve in obnove se v predlogu proračuna za leto 2019 ni povečala zaradi uravnoteženja proračuna.

Pripravila: mag. Janez Merc in Aleš Gregorec


KOMETIRAJTE IN ŠIRITE DOBRO ZGODBO! Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Uredništvo si pridržuje pravico do izbrisa komentarjev, ki žalijo, javno spodbujajo sovraštvo, razdor ali nestrpnost, so prekomerno obsceni, oglašujejo, na kakršenkoli način kršijo zakonodajo Republike Slovenije ali huje kršijo splošne pogoje uporabe spletne strani ptujcani.si.
%d bloggers like this: