Čiščenje Rance z okolico

Sergeja Puppis Freebairn je posredovala pobudo št. 60/3: Za ureditev čiščenja Rance z okolico, tako da se pozovejo tisti, ki so odložili večje kose smeti, da jih odstranijo, ter da se postavijo dodatni koši, ki naj se redno praznijo (vsaj 1-krat tedensko). Hkrati naj se nekje na lokaciji diskretno postavijo mobilna stranišča dixi – posebej pomembno je to zunaj sezone, ko so vsi lokali zaprti.

Odgovor: Pri Javnih službah Ptuj bomo naročili dodatno čiščenje in pogostejši odvoz smeti. Prav tako bo uporabnik premičnega gostinskega objekta pozvan, da odstrani vse večje kose odpadkov, ki so bili odloženi z njegove strani. Zadevo glede postavitve premičnih WC-jev na lokaciji pristanišča Ranca pa bo treba znova proučiti, saj je bilo ob zadnji podobni pobudi odločeno, da se premični WC-ji na območju pristanišča ne postavljajo.

Pripravila: Klavdija Petek


KOMETIRAJTE IN ŠIRITE DOBRO ZGODBO! Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Uredništvo si pridržuje pravico do izbrisa komentarjev, ki žalijo, javno spodbujajo sovraštvo, razdor ali nestrpnost, so prekomerno obsceni, oglašujejo, na kakršenkoli način kršijo zakonodajo Republike Slovenije ali huje kršijo splošne pogoje uporabe spletne strani ptujcani.si.
%d bloggers like this: