Razstava izdelkov otrok na temo 1950-letnice

Alen Iljevec je posredoval pobudo št. 184/5: Dopolni naj se odgovor na pobudi št. 32/2 in 95/3. Obe pobudi se nanašata na razstavo izdelkov otrok na temo 1950-letnice v praznih prostorih v centru mesta, tako občinskih kot privatnih. Pobuda je bila podana že v januarju 2019, do danes v centru mesta še nikjer ni videti teh izdelkov.

Odgovor: Povabilu k skupni postavitvi likovne razstave ob 1950-letnici so se odzvale vse ptujske OŠ. K projektu smo povabili zasebne lastnike poslovnih prostorov v Murkovi ulici in na Slovenskem trgu. Povabilu so se z veseljem odzvali vsi povabljeni. Odprtje razstave v izložbah ob 1950-letnici bo v sredo, 5. 6. 2019, ob 11. uri.

Pripravila: Jasmina Krajnc


KOMETIRAJTE IN ŠIRITE DOBRO ZGODBO! Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Uredništvo si pridržuje pravico do izbrisa komentarjev, ki žalijo, javno spodbujajo sovraštvo, razdor ali nestrpnost, so prekomerno obsceni, oglašujejo, na kakršenkoli način kršijo zakonodajo Republike Slovenije ali huje kršijo splošne pogoje uporabe spletne strani ptujcani.si.
%d bloggers like this: