Na parkirišču Železniška postaja možnost brezplačnega parkiranja

Miha Požgai, svetniška skupina Lista Andreja Čuša, je posredoval pobudo št. 174/5: Na parkirišču Železniška postaja naj se ponudi možnost brezplačnega parkiranja za tiste, ki kupijo karto za vlak.

Odgovor: V skladu s sprejeto Odredbo o določitvi javnih in rezerviranih parkirnih površin na območju Mestne občine Ptuj je na območju javnega parkirišča na Osojnikovi cesti pred železniško postajo delno plačljivo parkirišče, kjer so parkirne površine namenjene kratkotrajnemu parkiranju, označene z ustrezno prometno signalizacijo, kjer je možno plačati tudi celodnevno parkiranje ter parkiranje za obdobje enega meseca, po sistemu obdobnih dovolilnic. Na južnem delu parkirišča pa je zagotovljen del javnega parkirišča z 10 parkirnimi mesti brezplačnega parkiranja. Pripravil: Aleš Gregorec


KOMETIRAJTE IN ŠIRITE DOBRO ZGODBO! Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Uredništvo si pridržuje pravico do izbrisa komentarjev, ki žalijo, javno spodbujajo sovraštvo, razdor ali nestrpnost, so prekomerno obsceni, oglašujejo, na kakršenkoli način kršijo zakonodajo Republike Slovenije ali huje kršijo splošne pogoje uporabe spletne strani ptujcani.si.
%d bloggers like this: