Most čez potok Grajena na občinski cesti

Marjan Bezjak, svetniška skupina dr. Štefana Čelana, je posredoval pobudo št. 107/4: Na mostu, ki pelje čez potok Grajena ob LC 328082, Grajena – Krčevina pri Vurberku – Grajenščak, pri hišni št. Krčevina pri Vurberku 100 (pri šoli) je bil in še bo opravljen strokovni pregled temeljev mostu. Oceno pripravlja Oddelek za gospodarske dejavnosti in pristojen strokovnjak. Pri dovozu k potoku naj se podaljša temelj in na njem uredi tudi varovalna ograja (cca. 1,5 m).

Odgovor: Na mostu čez potok Grajena na občinski cesti LC 328082 se je v času poplav med 4. in 6. majem 2018 pojavila poškodovanost temeljev mostu. Zaradi poškodovanosti je naročen strokovni pregled, kjer bosta podani stopnja poškodova- nosti in ocena za sanacijo mostu. Podani predlog se bo upošteval ob izvedbi pregleda in predlogu sanacije mostu.

Pripravil: Aleš Gregorec


KOMETIRAJTE IN ŠIRITE DOBRO ZGODBO! Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Uredništvo si pridržuje pravico do izbrisa komentarjev, ki žalijo, javno spodbujajo sovraštvo, razdor ali nestrpnost, so prekomerno obsceni, oglašujejo, na kakršenkoli način kršijo zakonodajo Republike Slovenije ali huje kršijo splošne pogoje uporabe spletne strani ptujcani.si.
%d bloggers like this: