Glede vsebine v rovu v okviru grajskega kompleksa

Viktorija Bezjak je posredovala pobudo št. 170/5: Pod grajskim hribom potekajo rovi, ki bi jim bilo treba dati vsebino. Med ptujskimi kulturniki in podjetno usmerjenimi posamezniki so ljudje z idejo, domišljijo in inovativnostjo.

Odgovor: Lastnik grajskega kompleksa je Republika Slovenija, upravlja pa ga Pokrajinski muzej Ptuj – Ormož, ki smo mu posredovali pobudo in pridobili naslednji odgovor: »Glede vsebine v rovu v okviru grajskega kompleksa že potekajo pogovori PMPO- -ja z Zavodom Tura, društvom Kastali in vinarji. Aktivnosti bodo predvidoma zaživele še pred poletjem. Javnost bo o podrobnostih pravočasno obveščena.«

Pripravila: Milena Turk in dr. Aleksander Lorenčič, direktor PMPO


KOMETIRAJTE IN ŠIRITE DOBRO ZGODBO! Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Uredništvo si pridržuje pravico do izbrisa komentarjev, ki žalijo, javno spodbujajo sovraštvo, razdor ali nestrpnost, so prekomerno obsceni, oglašujejo, na kakršenkoli način kršijo zakonodajo Republike Slovenije ali huje kršijo splošne pogoje uporabe spletne strani ptujcani.si.
%d bloggers like this: