Pristopi naj se k celoviti sanaciji cestišča Ulice 5. Prekomorske

Milan Klemenc je posredoval pobudo št. 100/4: Pristopi naj se k celoviti sanaciji cestišča Ulice 5. Prekomorske ter uredi- tvi dodatnih parkirnih mest, da se v bodoče odstranijo vozi- la, ki so trenutno parkirana ob cestišču.

Odgovor: Območje Ulice 5. Prekomorske bo zajeto v sklopu ureditve cest s podelitvijo koncesije na področju izvajanja de- javnosti obnove in rednega vzdrževanja voziščnih konstrukcij. V ta namen ima MO Ptuj že izdelan investicijski program z oceno finančnih posledic podelitve koncesije in oceno po- škodovanosti cest kot podlago za izvedbo podelitve koncesije. Hkrati se proučujejo možnosti ureditve parkirišč na predlaga- nem območju.

Pripravil: Aleš Gregorec


KOMETIRAJTE IN ŠIRITE DOBRO ZGODBO! Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Uredništvo si pridržuje pravico do izbrisa komentarjev, ki žalijo, javno spodbujajo sovraštvo, razdor ali nestrpnost, so prekomerno obsceni, oglašujejo, na kakršenkoli način kršijo zakonodajo Republike Slovenije ali huje kršijo splošne pogoje uporabe spletne strani ptujcani.si.
%d bloggers like this: