Ob zapori starega mostu

Sergeja Puppis Freebairn je posredovala pobudo št. 129/4: Ob zapori starega mostu je promet tekel po občinskih cestah. Med bolj prizadetimi so Zagrebška, Ob Dravi, Ob železnici, K jezeru, Vrtnarska. Na Zagrebški cesti so na novo frezanem delu nastale neravnine, kar povzroča hrup, cesta se je posedla, zato je to treba čimprej sanirati. Občina naj zahteva od investitorja, da omenjene ceste čim prej vrne v stanje pred zaporo starega mostu, saj je od sanacije mostu preteklo že nekaj časa.

Odgovor: Po dokončanju investicije obnove Dravskega mostu potekajo dogovori o tehničnem pregledu celotnega območja obvoznih in drugih cest, ki so bile v času zapore obremenjene s povečanim prometom. MO Ptuj bo na podlagi skupnega pre- gleda podala investitorju in izvajalcu zahtevo po sanacijah cest in drugih površin, ki so bile poškodovane v času obnove mostu.

Pripravil: Aleš Gregorec


KOMETIRAJTE IN ŠIRITE DOBRO ZGODBO! Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Uredništvo si pridržuje pravico do izbrisa komentarjev, ki žalijo, javno spodbujajo sovraštvo, razdor ali nestrpnost, so prekomerno obsceni, oglašujejo, na kakršenkoli način kršijo zakonodajo Republike Slovenije ali huje kršijo splošne pogoje uporabe spletne strani ptujcani.si.
%d bloggers like this: